Grand Hotel - un clasic în inima celebrei Transilvanii!    Clasicul Grand Hotel din Tîrgu-Mureș este adresa perfectă pentru cei care doresc găzduire chiar în inima Transilvaniei. Clădirea a fost recent renovată și menținută într-un un stil clasic cu facilități moderne. Având ca vecini Primăria, Parcul Central, cetăți medievale și Palatul Culturii, ești chiar în centrul orașului, având acces ușor la Aeroportul Transilvania Tîrgu Mureș.
Slogan

Intalniri si evenimente

 

„Trăiește în stilul Grand” este, în rezumat, respectul pe care acest brand al Tîrgu Mureșului i-l datorează comunității în care s-a născut. Pentru detalii

Sălile de conferință sunt dotate la cele mai înalte standard tehnice și se disting printr-o ținută de mare clasă, cu oportunități multiple de a fi un cadru perfect pentru găzduirea unor întâlniri de afaceri.

Designul lor este atractiv iar confortul, acustica și izolarea fonică fac din sălile de conferință din Grand Hotel un mediu ideal de afaceri, în care ideile, impresiile și parteneriatele câștigă valoare și volum.

Grand Hotel oferă un centru de conferințe modern, special conceput pentru a satisface pe deplin toate nevoile dumneavoastră, până la cel mai mic detaliu.

Sala de conferinta are o capacitate de 200 locuri dispuse în stil teatru (200 + 6 pentru prezidiu). Echipamentul standard este format din: sistem de sunet cu microfoane cu fir și fără fir, ecran de proiectie, video-proiector, flipchart, computer, acces la internet.

Sala de întâlniri Europa este la dispoziția dumneavoastră pentru întâlniri de mai mică anvergură, într-un cadru rafinat și discret.

Cu o capacitate de până la 80 locuri, sala de întâlniri Europa oferă următoarele echipamente standard: flipchart, video-proiector,  ecran de proiecție, microfoane wireless, acces la internet.