Grand Hotel - un clasic în inima celebrei Transilvanii!    Clasicul Grand Hotel din Tîrgu-Mureș este adresa perfectă pentru cei care doresc găzduire chiar în inima Transilvaniei. Clădirea a fost recent renovată și menținută într-un un stil clasic cu facilități moderne. Având ca vecini Primăria, Parcul Central, cetăți medievale și Palatul Culturii, ești chiar în centrul orașului, având acces ușor la Aeroportul Transilvania Tîrgu Mureș.
Slogan

Camere single

 

Camerele single din Hotelul Grand sunt ideale pentru vizitatorul singur. Cu un pat matrimonial și servicii suplimentare, vă asigurăm că sejurul dumneavoastră va fi confortabil.

Mobilierul modern, culorile calde și paturile confortabile asigură o atmosferă relaxată de găzduire în Hotelul Grand.

Vor conta, în aprecierile pe care sperăm să le primim încă de la început stilul deosebit al spațiilor de cazare dar și elementele prin care vrem ca fiecare dintre oaspeții nostri să se simtă special.Spunem asta când ne referim la colonadele impresionante îmbrăcate în vitralii, sculpturile sau perdelele de cristal. Stilul Grand va fi, poate, cel mai evident, la etajul 11 ​​al hotelului, acolo unde camerele oferă o vedere panoramică asupra întregului oraș, grație arhitecturii care prevede geamuri, pe toate laturile camerelor.

În mod simbolic, camerele găzduiesc lucrări de artă create de artiști locali, oferite spre vânzare clienților hotelului.